Genny New Group SRL ARAD

You are here: Home Catalog Produse DETERGENTI PROFESIONALI DETERGENTI DEZINFECTANTI HACCP
Print

DETERGENTI DEZINFECTANTI HACCP feed

Selecteaza dupa:

Clor Activ CLORO TABLET 1KG

Tablete efervescente pe bază de clora-ctiv concentrat pentru o acţiune antibacteriană sigură, curăţă şi elimină mirosurile de pe toate suprafeţele care pot fi spălate. 1kg=300 pastile 
Detalii produs...


Detergent Dezinfectant neparfumat TAYFORM 750ml

Detergent-Dezinfectant neparfumat pe bază de saruri de amoniu Cuaternar cu spectru larg de acţiune germicidă împotriva: bacteriilor, viruşilor, mucegaiului şi ciupercilor. Fără culoare şi parfum este ideal pentru toate suprafeţele 
Detalii produs...


Detergent Dezinfectant parfumat SANIFORM 1000ml

SANIFORM detergent sanificant parfumat cu 2 principii active Antibacteriene, Săruri de Amoniu Cuaternar şi Diclosan. Acţiune degresantă foarte ridicată şi bactericidă cu spectru larg. 
Detalii produs...


Detergent Dezinfectant parfumat SANIFORM 5KG

SANIFORM detergent sanificant parfumat cu 2 principii active Antibacteriene, Săruri de Amoniu Cuaternar şi Diclosan. Acţiune degresantă foarte ridicată şi bactericidă cu spectru larg. Lasă un ambient plăcut parfumat. 
Detalii produs...


Detergent sanificant neparfumat SANIMED 5kg

SANIMED detergent sanificant concentrat fara parfum cu 2 principii active antibacteriene: Săruri de Amoniu Cuaternar în proportie de 10% şi Diclosan, care asigură o acţiune bactericidă puternică, germicidă şi fungicidă. 
Detalii produs...


Detergent sanificant neparfumat VIRQUAT 5KG

Detergent-Dezinfectant neparfumat pe bază de saruri de amoniu Cuaternar 10%, cu spectru larg de actiune germicida impotriva bacteriilor, virusilor, mucegaiului si ciupercilor. 
Detalii produs...  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»


Display #  
Results 1 - 6 of 6